Restoran Stari Farof - Novigrad na Dobri

Restoran Stari Farof u sklopu kompleksa Vincentinum sa zadovoljstvom će vas ugostiti bez obzira da li ste gosti našeg pastoralnog centra i hodočasničkog doma ili ste naš restoran odabrali sasvim slučajno. Za vas organiziramo razna događanja, a naše osoblje uvijek je spremno ispuniti vaše želje. Možemo organizirati privatne proslave, svečana događanja, poslovne ručkove ili jednostavno obiteljski ručak. Rado ćemo vam organizirati krstitke, krizme, godišnjice, rođendane, imendane, domjenke, manje svadbene svečanosti, a osim proslava organiziramo i karmine kako bismo vam omogućili da se na dostojanstven način, zajedno sa svojim obiteljima i prijateljima oprostite od svojih najdražih.

Ponuda našeg restorana zasniva se na domaćim i klasičnim jelima i upotrebi svježih sezonskih namirnica. Po dogovoru ponudu možemo prilagoditi vašim željama bez obzira radi li se o individualnim zahtjevima, grupnim menijima ili prigodnim proslavama, a isto tako imamo i a la carte ponudu.

Uz dobru hranu uvijek ide i dobra kapljica pa će ljubitelji vina zasigurno uživati u vrhunskim okusima misnih vina kao što su Traminac, Chardonnay, Graševina ili Cabernet Sauvignon. U ponudi restorana naći ćete i neizostavne aperitive i digestive sačinjene po tisućgodišnjoj pučkoj tradiciji spravljanja likera i rakija iz 19 ljekovitih trava s Velebita.

U zimskom razdoblju u restoranu možemo uslužiti do 50 osoba u blagavaoni i 20 osoba u kafeteriji dok je za ljetnog razdoblja otvorena i terasa na kojoj možemo ugostiti još 30 osoba.

Restoran nudi i uslugu pečenja janjetine ili odojka na ražnju, kao i uslugu sječenja.

Radno vrijeme restorana Stari Farof u Novigradu na Dobri: ponedjeljak, utorak 9 - 17h, srijeda, četvrtak, petak, subota 9-22h, nedjelja 8-16h. Za goste Vincentinuma i grupe po najavi radno vrijeme i duže.