hrvatska zastava
sadržaj gumb
ponuda gumb
cjenik gumb
rezervacije gumb
galerija gumb
razmaknica manja

Smještaj


krevet tuš kabinatoalet posteljinaručnici

Vincentinum nudi mogućnost smještaja u sedam 2-krevetnih, osam 3-krevetnih te u tri obiteljske sobe sa 5 ležajeva tako da možemo smjestiti ukupno 53 osobe. Sve sobe imaju vlastiti sanitarni čvor sa tuš kabinom i toaletom kao i mogućnost korištenja bežičnog interneta. U sobama su osigurani posteljina i ručnici.

razmaknica manja

Dvorana za susrete, predavanja, prezentacije i edukaciju


Dvorana pastoralnog centra i hodočasničkog doma Vincentinum raspolaže sa 60 sjedećih mjesta i pogodna je za održavanje susreta, predavanja, prezentacija, edukacija i ostalih događanja. Opremljena je slijedećom opremom: LCD projektorom, projekcijskim platnom, DVD uređajem, bežičnim internetom, TV-om i razglasom, a na zahtjev možemo osigurati i korištenje prijenosnog računala. Također vam stojimo na raspolaganju i sa dodatnim uslugama kao što su primanje/slanje faxa, ispis dokumenata i fotokopiranje.


Restoran Stari Farof


Restoran Stari Farof u sklopu kompleksa Vincentinum ima 50 sjedećih mjesta u blagavaoni, 20 u kafeteriji i 30 na ljetnoj terasi okruženoj prirodnim zelenilom idealnoj za opuštanje. Ponuda restorana temelji se na domaćim i klasičnim svježe pripremljenim jelima, na vrhunskim misnim vinima i na rakijama i likerima pripremljenima od ljekovitih trava s Velebita. Restoran je otvorenog tipa tako da se u njemu mogu okrijepiti kako gosti pastoralnog centra i hodočasničkog doma Vincentinum tako i svi ostali gosti koji žele okušati naše delicije. Više informacija o ponudi restorana možete pronaći u posebnoj rubrici RESTORAN na našoj stranici.

Duhovni sadržajiZajednicama, udrugama ili organiziranim hodočasničkim i drugim skupinama koje žele organizirati vlastite duhovne programe Vincentinum nudi mogućnost korištenja crkve Uznesenja Blažene Djevice Marije i kapelice Sv. Vinka Paulskog. Također ja na raspolaganju i špilja sa Gospinim kipom i križni put na otvorenom koji su idealno mjesto za molitvu i meditaciju, a koji će vas se zasigurno posebno dojmiti za organiziranih pobožnosti u večernjim satima. Svoje programe možete provesti pod duhovnim vodstvom vlastitog voditelja, a prema dogovoru i Vincentinum vam može osigurati voditelja.


ParkirališteVincentinum ima sigurno privatno parkiralište u sklopu kompleksa na kojem je osiguran dovoljan broj parkirnih mjesta za automobile, autobuse, kamp kućice ili neko drugo prijevozno sredstvo potpuno besplatno.


Sjenica


Sjenica u sklopu kompleksa Vincentinum omogućava boravak na otvorenom čak i onda kada vremenski uvjeti nisu idealni. Boravak u sjenici omogućava vam da provedete ugodne trenutke uživajući u zelenilu kojim je okružena u molitvi, meditaciji, uz dobru knjigu ili u društvu obitelji i prijatelja uz roštilj i druženje. Opremljena je stolovima i klupama što omogućava održavanje raznih aktivnosti za veći broj osoba na otvorenom kao što su razne radionice, rad u grupama, izložbe, koncerti, priredbe, proslave, seminari ili terenska nastava.


Igralište


Svima koji su željni družiti se kroz razne rekreativne i sportske aktivnosti na raspolaganju je travnato igralište u sklopu kompleksa Vincentinum. Tako se možete okušati u nogometu, badmintonu, odbojci, igri graničara, potezanju konopa ili nekoj drugoj aktivnosti na travi. Igralište ima i noćnu rasvjetu pa se u svim aktivnostima možete okušati i noću.