hrvatska zastava britanska zastava


Vincentinum Zagreb

Vincentinum kompleks smješten je u zapadnom dijelu Zagreba, udaljen od centra grada svega nekoliko kilometara, što ga čini izvrsnim polazištem za razgledavanje Zagreba, njegovih kulturnih i prirodnih znamenitosti te ostalih atrakcija.

Razgledavanje je moguće pješice, busom (stanica je udaljena od kompleksa 10 m) ili vlakom, a u mogućnosti smo i organizirati turističkog vodiča uz prethodnu najavu. U samom centru grada možete razgledati Katedralu, Crkvu sv. Marka, Crkvu sv. Franje, Hrvatsko narodno kazalište, Muzej blaženoga Alojzija Stepinca, Muzej Mimaru, vidjeti kulu Lotršćak, prošetati trgom bana Josipa Jelačića. Usred glavnog grada hrvatske, nalaze se i prirodne atrakcije koji vrijedi obići u svom posjetu, poput botaničkog vrta, parka Maksimir, Zrinjevac, Ribnjaka, jezera Jarun i športsko rekreacijskog centra Bundek gdje možete uživati u prirodi usred grada. Oni posjetitelji skloni avanturizmu imaju mogućnost posjeta Medvednici, planini uzdignutoj iznad Zagreba i uspinjanju na njen najviši vrh Sljeme s kojeg se proteže pogled na cijeli grad.
Naš kompleks Vincentinum nudi vam mogućnost smještaja za 50 osoba u 23 sobe sa vlastitim kupaonicama, uključujući smještaj za osobe s posebnim potrebama. Restoran Pelegrin u sklopu kompleksa može ugostiti 105 gostiju u unutrašnjosti objekta i 100 gostiju na ljetnoj terasi. Kompleks ima osiguran privatni parking, besplatan za naše goste koji može primiti 1 autobus i 70 automobila.