Restoran Pelegrin - Zagreb

Restoran Pelegrin sa zadovoljstvom će Vas ugostiti bez obzira da li ste gosti našega kompleksa ili ste naš restoran odabrali sasvim slučajno.
Za Vas organiziramo razna događanja, a naše osoblje uvijek je spremno ispuniti Vaše želje. Možemo organizirati privatne proslave, svečane ručkove, poslovne ručkove ili jednostavno obiteljski ručak. Rado ćemo Vam organizirati pričesti, krizme, krstitke, rođendane, dnevne svadbe, godišnjice, karmine i sve ostale svečanosti.
Ponuda našeg restorana zasniva se na domaćim i internacionalnim jelima u kojima koristimo svježe sezonske namirnice. Po dogovoru ponudu možemo prilagoditi Vašim željama, bez obzira radi li se o individualnim zahtjevima, grupnim menijima ili prigodnim proslavama, a također imamo i a la carte ponudu. Na meniju možete pronaći teletinu ispod peke, gurmanske uštipke, punjenu vješalicu, mazalice, taquitose, beefsteak s tartufima, pohane pečene paprike punjene svježim sirom, razne tjestenine, BBQ ribs, deserte i još mnogo toga.
Također nudimo uslugu dostave svih jela iz menija i gableca.
Uz finu hranu uvijek ide i dobra kapljica pa će ljubitelji vina uživati u vrhunskim okusima misnih vina kao što su Traminac, Chardonnay, Graševima ili Cabernet Sauvignon. U ponudi restorana naći ćete i neizostavne aperitive i digestive sačinjene po tisućgodišnjoj pučkoj tradiciji spravljanja likera i rakija od 19 ljekovitih trava s Velebita.
Ukupno možemo ugostiti 205 gostiju, od toga 105 u restoranu i 100 na ljetnoj terasi. Radno vrijeme restorana Pelegrin je od ponedjeljka do subote 9-22h i nedjeljom 8-17h. Za goste Vincentinuma i grupe po najavi radno vrijeme i duže.