hrvatska zastava
sadržaj gumb
ponuda gumb
cjenik gumb
rezervacije gumb
galerija gumb
razmaknica manja

Smještaj


Vincentinum nudi mogućnost smještaja u četrnaest 2-krevetnih, jednu 4-krevetnu , pet 3-krevetnih, dvije 1-krevetne  i jednu 1- krevetna sobu prilagođenu za osobe s posebnim potrebama. Ukupno raspolažemo s 23 sobe u kojima možemo smjestiti 50 osoba. Sve sobe imaju vlastiti sanitarni čvor sa tuš kabinom i toaletom kao i mogućnost korištenja bežičnog interneta. U sobama su osigurani posteljina i ručnici.

razmaknica manja

Dvorana za susrete, predavanja, prezentacije i edukaciju


U kompleksu Vincentinum imamo dvoranu koja raspolaže sa 75 sjedećih mjesta i pogodna je za održavanje susreta, predavanja, prezentacija, edukacija i ostalih događanja. Opremljena je slijedećom opremom: LCD projektorom, projekcijskim platnom, DVD uređajem, bežičnim internetom, TV-om i razglasom, a na zahtjev možemo osigurati i korištenje prijenosnog računala. Također vam stojimo na raspolaganju i sa dodatnim uslugama kao što su primanje/slanje faxa, ispis dokumenata i fotokopiranje.


Restoran Pelegrin


Restoran Pelegrin u sklopu kompleksa Vincentinum ima 105 sjedećih mjesta u unutarnjem prostoru i 100 na ljetnoj terasi. Ponuda našeg restorana zasniva se na domaćim i internacionalnim jelima u kojima koristimo svježe sezonske namirnice, na vrhunskim misnim vinima i na rakijama i likerima pripremljenima od ljekovitih trava s Velebita. Restoran je otvorenog tipa tako da se u njemu mogu okrijepiti kako gosti naših smještajnih jedinica tako i svi ostali gosti koji žele okušati naše delicije. Više informacija o ponudi restorana možete pronaći u posebnoj rubrici RESTORAN na našoj stranici.

Duhovni sadržajiZajednicama, udrugama ili organiziranim hodočasničkim i drugim skupinama koje žele organizirati vlastite duhovne programe Vincentinum nudi mogućnost korištenja crkve Sv. Barbare koja se nalazi neposredno uz kompleks i kapelice Sv. Vinka Paulskog koja je smještena u kompleksu Vincentinum. Također ja na raspolaganju i križni put na otvorenom koji je idealno mjesto za molitvu i meditaciju.


ParkirališteVincentinum ima sigurno privatno parkiralište u sklopu kompleksa na kojem je osiguran dovoljan broj parkirnih mjesta za automobile, autobuse, kamp kućice ili neko drugo prijevozno sredstvo potpuno besplatno.